Max Factor Liquid Effect Szemceruza

Ezer meg egy éve nyertem már ezt a fekete szemceruzát a Max Factor-tól, de még csak nemrégiben jutottam el odáig, hogy használjam is. Szörnyű vagyok, hogy elpakolom a dolgokat és aztán sminkelésnél csak azokat használom, amik a kicsi neszeszeremben vannak, mivel általában az időmet mindig úgy centizem ki, hogy pont egy alap sminkre jut csak időm és pont csak az ehhez való dolgok vannak kéznél. De idén ennek vége lesz, mára már a sminkeléshez szinte minden szükséges dolgot beszereztem, így semmi sem tarthat vissza attól, hogy gyakoroljak és végre kissé jobban el tudjak merülni a sminkelés rejtelmeiben! De most kanyarodjunk is vissza a mai bejegyzés főszereplőjéhez, a Max Factor Liquid Effect szemceruzájához.


 


A csomagolása nagyon egyszerű, a ceruza két végét átlátszó, jól záródó kupakok védik. Az egyik végén a ceruza hegye, a másikon egy puha, gumis, ferde élű applikátor található. A ceruzát rejtő kupakra ragasztották a szokásos Max Factor matricát, a szín kódja, megnevezése, a szavatossági idő és a további hasonló információk a ceruza oldalán olvashatók.



Már egy húzással is erőteljes, szép éjfekete színt kaphatunk, a vonal vastagsága számomra pont tökéletes. A ceruza állaga is nagyon bejön nekem, kellemesen puha. A gumis applikátorral még csak barátkozok, de érdekesnek tűnik, mindenképpen szeretném még jobban is kitapasztalni a használatát. Satírozásra, s így a füstös sminkekhez alkották meg ezt a fura kis ecsetet.


Akcióban a gumis applikátor, van még mit gyakorolnom :P

Azt kell hogy mondjam, nekem nagyon bevált ez a szemceruza! Már egy húzással is szép az eredmény, a továbbiakkal pedig el lehet érni a tökéletes hatást, ami nem kenődik el vagy áll össze kis darabokba, mint egyes más szemceruzáknál. És ami a legjobb, hogy nagyon tartós! Míg például a vízvonalamról a más ceruzákkal húzott vonalak fél-1 óra után nyomtalanul eltűntek, addig ez órákon át szépen ott marad és nem kell rohangálnom újra és újra áthúzni a szememet. Nem kell erősen rányomni a ceruzát a vízvonalra, szemhéjra, elég ha csak hozzáérintjük és már fog is szépen. 
Ugyan nem kifejezetten vízálló, de a tartósságát ez nem befolyásolja. Lemosáskor vízzel nem jön le maradéktalanul, de a sminklemosónak már meg se kottyan. Az ára viszont lehet negatívum, elképzelhető, hogy van egy hasonlóan teljesítő, de olcsóbb árkategóriás társa valamely márka kínálatában. Akciósan viszont már mindenképpen megéri beszerezni, mert tényleg egy jó kis ceruza ez!

Ti milyen szemceruzát használtok?

1 megjegyzés:

Unknown írta...

jónak tűnik :) Én nem használok szemceruzát, inkább tust :)
beusmink.blogspot.hu

Megjegyzés küldése