Divathoroszkóp - Szűz

A szülinapom adott ihletet ehhez az új sorozathoz! Minden hónapban fogok jelentkezni vele, ugyanis az egyes csillagjegyeket fogom kivesézni a divat szemszögéből! No nem kell ezt olyan komolyan venni, nem kőbe vésett dolgokat fogok én itt leírni, hiszen attól, hogy valaki Szűz csillagjegyű, még lehet, hogy imád merészen öltözködni vagy attól hogy két embernek közös a csillagjegye, még nem biztos, hogy ugyanolyan a stílusok és ugyanazokat a ruhadarabokat kedvelik. Viszont úgy gondolom mindenképpen érdekes dolgok ezek, én például nagyon is Szűz vagyok, mind az általános tulajdonságok, jellemzők és mind a divat iránti viszonyulásom tekintetéből. :D Szóval remélem tetszeni fog Nektek ez a sorozat és remélhetőleg azért magatokra fogtok ismerni a leírásokból! 
Először a jellemzőket, stílusjegyeket fogjuk górcső alá venni, majd lesz még egy poszt a hónapban, melyben az adott csillagjegy stílusjegyeit figyelembe véve fogok szetteket készíteni!


 Szűz

Elsőre talán mindenkinek a visszafogottság jut eszébe a Szűzről, ami az öltözködését tekintve is helytálló marad. Stílusa letisztult, kifinomult, nem szereti mutogatni magát, kerüli a túlzottan merész, kihívó darabokat, öltözködést. De ez nem egyenlő azzal, hogy nincs meg bennük a tetszeni vágyás! Erre ők finom anyagokkal és szabással, valamint különleges, ravasz megoldásokkal, részletekkel törekednek. Szeretik a kényelmes, praktikus darabokat, így ruhatárukban sok az örök darab. Ezeket egy-egy különleges, rafinált darabbal vagy kiegészítővel úgy tudják variálni, hogy ha kell, akkor az mindig igazodjon az aktuális divathoz. Kiegészítők terén azonban a minimalizmusra törekszik, de azokat a fentebb említett szempontok szerint választja. Anyagok és színek tekintetében is a természetességet részesíti előnyben, úgy mint a gyapjút, kasmírt, valamint a fehéret, bézst, homokszínt, szürkét. Ha élénkebb színeket visel, azt sosem teszi hivalkodóan, egyszerre kettőt, legfeljebb hármat visel, de azok inkább a kiegészítőkben köszönnek vissza. A harsány színeket kerüli.
Sminkben is a natúr árnyalatokat kedveli, de a Szűz sem veti meg a drámai sminket, ha olyan alkalom adódik, viszont akkor sem esik túlzásokba! 
Ha parfüm, akkor nagy valószínűséggel egy friss, finom, nem tolakodó illatot választ, amit minden alkalomra viselhet, s mellyel egyszerre lehet bájos és titokzatos.
Híres Szűz: Blake Lively
Blake híres kiváló stílusérzékéről, mindig elragadóan fest a vörös szőnyegen. Öltözködésében nagyon jól felfedezhetőek a Szűzre jellemző stílusjegyek. Legtöbbször légies anyagú, fehér, nude vagy fekete ruhát választ. Nem veti meg a kényelmes, praktikus darabokat, többször lehetett már látni nadrágban, nadrágkosztümben. A vörös szőnyeges ruhái mind letisztultak, mégis szinte mindben van egy-egy különleges részlet, ami izgalmassá teszi azt. Kiegészítők terén is visszaköszön nála a Szűz jegy: általában egy hangsúlyos darabot választ, mely nem vonja el a figyelmet a ruháról, hanem csodásan kiegészíti azt. A harmóniára való törekvés is jól megfigyelhető Blake szettjeiben.










Tetszik ez a sorozat? Ki ismert magára? :) Akinek más a horoszkópja, de van Szűz jegyű ismerőse: mennyire illenek rájuk a fentebbiek?

3 megjegyzés:

Unknown írta...

Én magamra ismertem. :) Múltkor olvastam szintén egy ilyen horoszkópos írást, ott nagyon eltalálták a csíkokat és a pöttyöket, azokkal kilóra meg lehet venni.. :D

Unknown írta...

http://www.styleandblog.com/2013/08/divat-es-asztrologia-szuz.html

Elíz írta...

:)
Ó, hát ezt annyira nem sikerült most jól időzítenem ezek szerint :) No nem baj, remélem azért az én posztjaim is tetszeni fognak! ;)

Megjegyzés küldése